Boka

Instruktioner

 

När ni kommer

Fem dagar innan ankomst får ni ett email med ytterligare instruktioner om nyckel etc.

Direkt efter att ni har anlänt ska ni göra en inspektion av stugan och meddela oss om något är trasigt eller saknas. Detta måste ske senast kl 16.00 dagen efter ankomst.

Stugvärden

Hotell Bruksvallslidens har en stugservice som hjälper oss på plats.  Ni kan åka dit ner och prata med någon i receptionen eller ringa 0684-20181.

Rökning och djur

Ingen rökning är tillåten inomhus. Det finns en askhink på farstubron men vi är tacksam ifall ni lägger fimpar i soporna.

Hundar är välkomna efter överenskommelse, dock inte i Fjällugglan som vi håller fri från djur. Djuren får ej vistas i sängar, soffor och andra möbler.

Vallning av skidor

Det finns en gemensam vallabod med tre bänkar och vallaprofiler. När man slår på timern innanför dörren går elen på till lampor och elluttag. Håll gärna snyggt och iordningplockat i boden. Inga skidor ska förvaras där.

Vallning av skidor får endast ske i vallaboden, inte i stugorna, på terrassen.

Golvet i boden är lite halt med pjäxor och vi har därför lagt ut mattor. gå på dem och var försiktig!

När ni åker

Stugan ska lämnas kl 10 på avresedagen

Slutstädning vid avfärd ingår men ni ska:

  • Plocka bort allt skräp, tömma soporna och lämna dem i containern vid brevlådorna. Återvinningsstation finns längs med stora vägen när ni kör ut ur Bruksvallarna. Pantburkar och petflaskor kan ni lämna i en kasse i köket om ni vill.
  • Diska och plocka undan i skåpen, diskmaskinen kan lämnas fylld och startad om ni inte hinner plocka ur den
  • Tömma aska ur spisen och grillen med hjälp av plåthink och liten spade. Askan töms sedan i en stor plåttunna som står utanför vallaboden.
  • All övrig utrustning i stugan ska vara på sin rätta plats
  • Glöm ej att stänga alla fönster och dörrar (Altandörrar låses genom att lyfta handtaget och sedan vrida vredet under)
  • Nycklarna lämnas där ni fick dem.

Som gäst är du också skyldig att meddela ifall det har inträffat något oförutsett såsom t.ex. skador på inredning/inventarier eller något kommit bort.