Lyxiga stugor - Bruksvallarna / Ramundberget

Fjällen i Funäsdalen är verkligen på riktigt, här slutar skogen och de öppna vidderna tar vid. Det är underbart att blicka in mot Helags, Sylarna och norska fjällen från fjällturen eller toppen på liften. Men bara för att du kommit ner från fjället ska inte upplevelserna ta slut.

Ett dopp i spabadet på terassen, 38 grader varmt året om, är aldrig fel efter en dag på fjället. Alternativt hoppa in i bastun med det finska aggregatet som alstrar härlig ånga från sina stora stenmagasin.

Exklusivt och mysigt boende med en hänförande utsikt.

Vid matbordet, med en kaffekopp och vidderna framför dig.

Mot kvällen suger det av välförtjänt hunger. Det fullt utrustade köket sätter inga hinder för dina kokkonster och duka gör du med kristallglas. Vill du ha hjälp av en kock så fixar vi det också.

                

Hos Fjällfrid bor du bekvämt - som på hotell om du vill. Vi tar hand om städningen, du kan även få sängarna bäddade och första frukosten påfylld i kylen. Full njutning för alla familjemedlemmar.

Familjen Elfström som bott hos oss tyckte så här: "Vi hade en fantastisk vecka i er fina stuga, den är verkligen toppen. Förutom att den är så fint inredd och har en fantastisk utsikt tyckte vi att den var väldigt praktisk att bo i. Välutrustad och jättebra planlösning med sovrum och soffhörna på undervåningen där barnen mest höll till. Helt enkelt super!"

Familjen Lundquist tyckte "Vi hade en mycket bra vistelse och är toppennöjda. Bra läge, bra utrustning och allting var mycket välplanerat, över förväntan och dessutom snyggt designat