Priser och bokning

Hos oss kan du hyra stugor både hel vecka och per dag (minst tre övernattningar). Du kan checka in och ut när du vill. Det blir billigare om du hyr en hel vecka.

Hund och andra husdjur är tillåtet i alla stugor utom Fjällugglan. Vi städar alltid extra noga om du har haft hund med och du väljer därför tillvalet "Hund och katt".

Fjällräven och Fjällugglan går vissa veckor att hyra med mindre antal sovrum och bäddar, se nedan. Vi låser då antingen 2-bädds eller 4-bäddsrummet på botten våningen. 

Det går att boka flera stugor på en gång. Obs, om du vill boka hela Ripan eller Järven så ska du boka både Övre och Nedre samtidigt.

En slutstädning görs alltid efter varje vistelse. Kostnaden för det ingår i priset förutsatt att vi kan utnyttja ert RUT avdrag för själva städningen. Om du av någon anledning inte kan eller vill utnyttja RUT får du betala halva städkostnaden och väljer då tillägget "Städning utan RUT avdrag".

OBS under försäsong, boka spårkort samtidigt som du bokar boende för att få rabatt via Fjällfrid.

Genom att boka godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du anger för att vi ska kunna genomföra uthyrning och kommunicera med dig. Se även våra allmänna villkor.

Om du vill kontakta oss om bokning: email:     info@fjallfrid.se      telefon:  0768-099 055