Priser och bokning

Läs igenom följande innan du bokar. Vill du se tillgänglighet bläddra neråt.

Hos oss kan du hyra stugor både hel vecka och per dag (minst tre övernattningar). Du kan checka in och ut när du vill. Det blir billigare om du hyr en hel vecka.

En slutstädning görs alltid efter varje vistelse. Kostnaden för det är en obligatorisk del av priset och vi utnyttjar RUT avdrag för detta. Det är därför viktigt att du anger ett personnummer till en person som kan utnyttja RUT. Om du av någon anledning inte kan eller vill utnyttja RUT får du betala hela städkostnaden och väljer då tillägget "Städning utan RUT avdrag".

Hund och andra husdjur är tillåtna i alla stugor förutom i Fjällugglan men du måste välja ett extra städtillägg per djur och per hus/lägenhet som du bokar. Vi ställer krav att djuren alltid befinner sig på golvet och inte uppe i soffor och sängar. Djur som inte klarar det kan tyvärr inte komma med till Fjällfrid.

Det går att boka flera stugor på en gång. Obs, om du vill boka hela Ripan eller Järven så ska du boka både Övre och Nedre samtidigt.

Fjällräven och Fjällugglan går vissa veckor (ej högsäsong) att hyra med som 8-, 6- eller 4-bäddars. Vi låser då antingen 2-bädds eller 4-bäddsrummet på bottenvåningen. 

Genom att boka godkänner du att vi lagrar de personuppgifter du anger för att vi ska kunna genomföra uthyrning och kommunicera med dig. Se även våra allmänna villkor.

Om du har några frågor innan du bokar nedan så kontakta oss på email info@fjallfrid.se eller telefon 0768-099 055.

 Lediga stugor?  Om du vill se vilka stugor som är lediga (gröna) så ändrar du datumet nedan utan att trycka på sök.
 Priser? Tryck på sökknappen efter att du valt dina datum.
 Obs! Välj alla tillägg vid bokningen, tex för antal husdjur, lakanspaket, etc. Var noga med personnumret.